JUBILEUM 650 a médiában

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A Pécsi Tudományegyetem 2017. szeptember 1-jén ünnepli az első magyar egyetem alapításának 650. évfordulóját, mely nap 2017-től a Magyar Felsőoktatás Napja is. A JUBILEUM 650 Projektet kiemelt kommunikációs aktivitás kíséri. Kérjük, tekintsék meg a kommunikáció főbb médiumait: 

PTE InfoPont átadó

 

Sajtótájékoztató

Regionális sajtótájékoztató: PTE InfoPontot Pécs belvárosában, valamint országos sajtótájékoztató: a PTE Jubileumi mozdony átadása. Bővebben »

 

Nyomtatott média

A jubileumi események számos nyomtatott médiumban jelennek meg, melyek közt havi, heti programajánlók, eseménybeszámolók, valamint alkalmi megjelenések is találhatóak. Jubileumi oldalaink megtalálhatóak a Helló Baranya, I love Pécs, Pécsi Hírek, Pécs One, UnivPécs, UnivPécs International, Pécs Tourist Guide, ZSÖK Programfüzet című kiadványokban. Bővebben »

 

Online média

Kiemelt kommunikációs feladatként számos online fórumon jelenik meg a jubileum: pte.hu, univpecs.com, jubileum.pte.hu, szeretlekmagyarorszag.hu, pecs.hu, iranypecs.hu, ZSKN online programok és a közösségi média területén is, kiemelten a Facebook és az Instagram oldalakon. Bővebben »

 

Közterület

A Pécsi Tudományegyetem óriásplakát-kampánya országszerte 180 helyen volt látható. A Dunántúl és Kelet-Magyarország nagyvárosaiban, valamint Budapesten találkozhattunk velük. Továbbá két épületháló hirdeti Pécs városának frekventált helyszínein a jubileum és a Modern Városok Program jelenét és jövőjét. Bővebben »

 

Rádiószpot

Két rádiószpot is készült a jubileum jegyében, melyek a Petőfi Rádión és a Rádió 1-en voltak hallhatóak. Bővebben »

 

Jubileum mozgóképekben

Jubileumi kisfilmjeink a mozgóképek világában is bemutatják a történetiségünket és a jelen sokszínű eseményeit. Bővebben »

 

Egyéb kommunikációs eszközök, belső dekorok

Egyetemünk gépkocsiparkjának autói közül viselnek többen jubileumi és a Modern Városokhoz kapcsolódó dizájnt. Ezen kívül számos szervezeti egység épületein belül láthatóak jubileumi dekorációk: jubileumi dizájnnal ellátott liftek, aktók, padlórészletek. Bővebben »

 

A jubileumi médiakommunikáció - kontaktok

Felmerülő kérdéseivel kérjük, forduljon az illetékes kollégákhoz. Bővebben »

 

 


 

A JUBILEUM 650 kommunikáció:

  1. JUBILEUM 650 a médiában 
  2. JUBILEUM 650 projektek
  3. JUBILEUM 650 tárgyak
  4. Jubileumi események
  5. Jubileumi arculat
  6. Kommunikációs kontaktok