Pécsi Tudományegyetem

Rektori Kabinet
Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóság

 

Nyomtatott média a jubileum jegyében

Nyomtatóbarát változatPDF változat

A jubileumi események számos nyomtatott médiumban jelentek meg, melyek közt havi, heti programajánlók, eseménybeszámolók, valamint alkalmi megjelenések is találhatóak. Az alábbiakban összefűzve böngészhetőek a külön lapszámokban megjelent jubileumi oldalak.

A Helló Baranya kulurális programajánlóban havonta egy oldalon mutattuk be az érdeklődők számára az aktuális jubileumi programokat. (Kontakt: Pálfi Melinda, MO)

 

 

 

Az I love Pécs programmagazinban havonta 4 oldalon mutattuk be a jubileum aktuális eseményeit. (Kontakt: Pálfi Melinda, MO)

 

 

 

A Pécs One kéthavonta megjelenő pécsi Társasági Magazin szintén tartalmazott jubileumi oldalakat.

  

 

 

A Pécsi Hírek városmagazinban hetente volt olvasható az UnivPécs szerkesztősége által készített jubileumi oldal. (Kontakt: Harka Éva, MO)

 

 

  

 

 

A PécsiBész pécsi családi magazinban a Jubileum 650 PTE Napot szépszerűsítettük. (Kontakt: Pálfi Melinda, MO)

 

 

 

A PTE Alumni Magazinja szintén tartalmazott jubileumi oldalakat és híreket angol és magyar nyelven is. (Kontakt: Regényi Lilla, MO)

 

  

 

Az UnivPécsUnivPécs International kiadványok 2017-ben minden lapszámban beszámolnak a jubileumi eseményekről, programokról, melyeket külön jubileumi oldalakon böngészhettek az olvasók. (Kontakt: Harka Éva, MO)

 

 

A ZSÖK Programfüzet egy havonta, a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. által megjelentetett kiadvány, melyben A Zsolnay Negyed, a Kodály Központ, a Világörökség Pécs és a Művészetek és Irodalom Háza programjai jelennek meg, 2017-ben egy jubileumi oldalon tájékoztattuk a jubileumi programokról az érdeklődőket. (Kontakt: Pálfi Melinda, MO)

 

 

  

A Tourist Guide pécsi programajánlóban havonta 4 jubileumi oldalon tájékozódhattak Pécs külföldi vendégei és nemzetközi hallgatóink azon programokról, melyek számukra is érdekesek lehettek. (Kontakt: Pálfi Melinda, MO)

 

  

 

 


 

 

Alkalmi jubileumi megjelenések

 

A PTE az EFOTT házigazdájaként megjelent az EFOTT-ot népszerűsítő, bemutató kiadványban is, retori köszöntővel és az alábbi egy oldallal. (kontakt: Szuhán-Glass Beáta, MO)

 

A PTE az EFOTT házigazdájaként megjelenik az EFOTT-ot népszerűsítő, bemutató kiadványban is

 

 

Az InterCity Magazinban szintén egy jubileumi oldallal jelent meg a PTE. Központi téma a Jubileum 650 PTE Nap és a Szelfizz mozdonnyal fotópályázat. (kontakt: Szuhán-Glass Beáta, MO)

 

 

InterCity Magazin PTE-s oldala a jubileum jegyében

 

 

 A Jubileum 650 PTE Nap szeptember 2-i rendezvényét számos helyen reklámoztuk, többek közt az Árkád Bevásárlóközpontban is az alábbi plakáttal:

 

Jubileum 650 PTE Nap plakátja

 

A Pécs - Plácido Domingo Classics operafesztivál műsorfüzetében szintén egy jubileumi oldallal köszöntötte a Pécsi Tudományegyetem az opera szerelmeseit. (kontakt: Illésné Balogh Linda, MO)

 

Pécs - Plácido Domingo Classics operafesztivál műsorfüzetében a PTE

 

A Villányi Borfesztivál Programfüzetében 2 jubileumi oldallal jelent meg az egyetem (kontakt: Kuráth Gabriella, MO)

 

 

Egyéb megjelenések, rólunk írták:

 

Dunántúli Napló (2017.08.14.): Nem mindennapi történetek a középkori egyetem életéből

 


 

 

A JUBILEUM 650 kommunikáció:

  1. JUBILEUM 650 a médiában 
  2. JUBILEUM 650 projektek
  3. JUBILEUM 650 tárgyak
  4. Jubileumi események
  5. Jubileumi arculat
  6. Kommunikációs kontaktok

 

 

F