Jubileumi kiadványok

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Számos jubileumi kiadvány készült a 2017-es évben, hogy ezzel is maradandóan dokumentálni tudjuk és méltón ünnepeljük az első magyar egyetem alapításának jubileumát.

A jubileumi év kapcsán számos rendezvény várta az egyetemi polgárokat, a pécsi városlakókat és az egész Dél-Dunántúlt, melyekről a JUBILEUM 650 Programfüzet nyújt áttetintést. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

 

Emellett ebben a különleges jubileumi évben nagy hangsúlyt kapott a pécsi egyetem történetisége, melyeket több kiadványban is bemutatunk és feldolgozunk.

 

Tradíciónk az innováció / Innovation is our tradition - PTE imázskiadvány (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)  

 

 

 

Pécsi Tudományegyetem bemutatkozó leporelló  (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

 

 

A pécsi felsőoktatás évszázadai című összefoglaló történeti kiadvány angol és magyar nyelven mutatja be a pécsi felsőoktatás történetét az első magyar egyetem alapításától a Pécsi Tudományegyetemig. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

 

 

Az első magyar egyetem alapításának 650 éves jubileuma alkalmából A pécsi felsőoktatás évszázadai című történeti kiadvány is megújításra, valamint újra kiadásra kerül magyar és angol nyelven is. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

A pécsi felsőoktatás évszázadai

 

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Emlékkönyve. A könyvet 2017. szeptember 1-jén, a jubileumi Tanévnyitó Ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök úr látta el elsőként kézjegyével. A készítésében közreműködött az Egyetemi Nyomda és az Egyetemi Könyvtár Kötészete is. Ezúton is köszönjük a segítségüket! (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Emlékkönyve

 

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve.A készítésében közreműködött az Egyetemi Nyomda és az Egyetemi Könyvtár Kötészete is. Ezúton is köszönjük a segítségüket! (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve

 

 

Jubileumi flyer, a jubileum népszerűsítésére szolgáló szórólap (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

Jubileumi flyer, a jubileum népszerűsítésére szolgáló szórólap

 

 

Jubileumi betétlap is került az első éves hallgatókat köszöntő jubileumi mappába (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

Jubileumi betétlap is került az első éves hallgatókat köszöntő jubileumi mappába

 

 

A Jubileumi Krónika megörökíti a jubileumi év eseményeit, fontos történéseit magyar és angol nyelven. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)