Pécsi Tudományegyetem

RH MARKETING OSZTÁLY

 

Jubileumi kiadványok

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Számos jubileumi kiadvány készül a 2017-es évben, hogy ezzel is maradandóan dokumentálni tudjuk és méltón ünnepeljük az első magyar egyetem alapításának jubileumát.

A jubileumi év kapcsán számos rendezvény várja az egyetemi polgárokat, a pécsi városlakókat és az egész Dél-Dunántúlt, melyekről a JUBILEUM 650 Programfüzet nyújt áttetintést. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

 

Emellett ebben a különleges jubileumi évben nagy hangsúlyt kap a pécsi egyetem történetisége, melyeket több kiadványban is bemutatunk és feldolgozunk.

 

Tradíciónk az innováció / Innovation is our tradition - PTE imázskiadvány (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)  

 

 

Pécsi Tudományegyetem bemutatkozó leporelló  (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

 

A pécsi felsőoktatás évszázadai című összefoglaló történeti kiadvány angol és magyar nyelven mutatja be a pécsi felsőoktatás történetét az első magyar egyetem alapításától a Pécsi Tudományegyetemig. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

 

 

Az első magyar egyetem alapításának 650 éves jubileuma alkalmából A pécsi felsőoktatás évszázadai című történeti kiadvány is megújításra, valamint újra kiadásra kerül magyar és angol nyelven is. (felelős: Illésné Balogh Linda, MO)

A pécsi felsőoktatás évszázadai

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Emlékkönyve, melynek célja, hogy a jubileumi esztendőben egyetemünkre érkező prominens vendégeink gondolatait megörökítsük és megőrizzük az utókor számára. Az emlékkönyv használatára a központi protokoll rendezvények és a támogatott jubileumi rendezvények alkalmával kerül majd sor. A könyvet 2017. szeptember 1-jén, a jubileumi Tanévnyitó Ünnepségen Orbán Viktor miniszterelnök úr látta el elsőként kézjegyével. A készítésében közreműködött az Egyetemi Nyomda és az Egyetemi Könyvtár Kötészete is. Ezúton is köszönjük a segítségüket!

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Emlékkönyve

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve, melynek célja, hogy a jubileumi tanévben egyetemünkön tartózkodó hallgatók és dolgozók névsorával létrehozzunk egy jubileumi kordokumentumot. Az Anyakönyvet közel 20.000 db aláírással  látjuk majd el 2017 szeptembere és 2018 júniusa között. A készítésében közreműködött az Egyetemi Nyomda és az Egyetemi Könyvtár Kötészete is. Ezúton is köszönjük a segítségüket! 

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve

 

A Pécsi Tudományegyetem Jubileumi Anyakönyve